« Film
objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana
FILMOVI

Želiš li živjeti, moraš birati: Istina ili izazov?

Željni tuluma na studentskom budžetu, lakovjerno su dopustili da ih novo poznanstvo namami u bezizlaznu situaciju koju nitko nije priželjkivao...

Što ćete odabrati?
Što ćete odabrati? (Editus)
Više o

Istina ili izazov

,

film

Skupina adolescenata odlučila je odmor od rutine svakodnevice i školskih obveza potražiti u Meksiku. Tih su proljetnih praznika bili spremni na loše odluke u svrhu dobrog provoda, ali ovome se nisu nadali...

U režiji Jeffa Wadlowa (Kick-Ass 2), vodeće uloge u ovom nadnaravnom horor trileru preuzimaju Lucy Hale, publici poznata iz popularnog serijala Pretty Little Liars te Tyler Posey, ovdje glavni negativac, publici poznat iz serijala Teen Wolf.

Željni tuluma na studentskom budžetu, lakovjerno su dopustili da ih novo poznanstvo namami u bezizlaznu situaciju koju nitko nije priželjkivao. Pogrešni suigrač i njegovo ukleto igralište pretvorili su dobru staru isitinu ili izazov u nemilosrdnu igru od koje se ne možeš pobjeći. Zaboravite sve što ste dosada znali o njoj. Netko ili nešto stvorilo je nova pravila kojima se ne može oduprijeti, i sada diktira sudbine. Izlaza nema, ovo je igra u kojoj svi gube.

Ne možeš pobjeći, ne možeš se skriti. Igra će te pronaći i prisiliti da zaigraš. Želiš li živjeti, moraš birati - Istina ili izazov? U hrvatskim kinima od 26.4.2018.

18.04.2018. 13:31:00
Novi komentar
nužno
nužno