« Žene
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
MMM

Žene vole ove dijelove muškog tijela

Svi dobro znamo koje dijelove ženske anatomije preferiraju muškarci, no što zapravo žene vole na muškom tijelu?

V-linije su premoćno na prvom mjestu
V-linije su premoćno na prvom mjestu (Arhiva)
Više o

muško tijelo

,

žene

,

V-linije

,

pločice na trbuhu

,

usne

,

oči

,

kosa

Nije velika tajne što muškarci vole na ženama, no kakva je situacija kod žena i koje dijelove muškog tijela one najviše vole? Kao što odgovore na prva pitanja daje Men's Health, ovo drugo je odgovorio Woman's Health na temelju istraživanja među čitateljicama.

Dakle, na prvom mjestu su famozne V-linije? Tko ne zna o čemu se radi, neka dobro pogleda naslovnu fotku i shvatit će odmah, kao i razloge iz kojih se to ženama toliko sviđa. Drugo mjesto zauzela je prilično čudnovata stvar - vene na rukama. Naime, vene žene povezuju sa snažnim, mišićavim rukama koje ih čvrsto grle ...

Pločice na trbuhu tek su na trećem mjestu, ali ih ne treba posebno opisivati ni objašnjavati, dok su na četvrtom mjestu oči - oblik, trepavice, sve ...S tim se rađate i ne treba vam teretana da bi bile savršene.

Pete su usnice, a za informaciju muškarcima, žene vole pune usne, a jednostavno obožavaju gledati muškarce koji ih nesvjesno grizu.

Za kraj je ostala kosa - malo duža, toliko da se kroz nju mogu provući prsti u trenucima strasti, a omiljene boje su smeđa i crna. 

28.03.2014. 21:22:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  urbanjungle
  29.03.2014. 07:09
  A doma imaju obrnuti trokut na trosjedu sa pivom u ruci kako si češe debelu guzicu i vadi kuglice iz duboko uraslog pupka.
 2. avatar
  jebač
  08.04.2014. 12:08
  A što se kurac nigdje ne spominje što je i najvažnije.
Novi komentar
nužno
nužno